Tipo SW – Fiat Kosovë

Tipo Station Wagon I ri

Krijon hapsirë për gjithçka që ju nevojitet

 Fiat Kosovë

Tipo Station Wagon I ri

Krijon hapsirë për gjithçka që ju nevojitet

Tipo Station Wagon Tipo

Komfor dhe me hapsirë të mjaftueshme ∙Logo e re FIAT∙ Detaje me shkëlqim në ngjyrë të zezë∙Hpasirë bagazhi deri 550 dm3∙ Rrota çeliku prej 15"-inch∙ Mbrojtës të ri