FIAT ABARTH 595 COMPETIZIONE I RI!

LAJMET

ABARTH 595 COMPETIZIONE I RI

Tipo-1finalist

Projektuar për ata që synojnë gjithmonë për një performancë maksimale, Abarth 595 Competizione është adrenaline. Bëhuni gati për një nivel të ri të performancës, madje edhe më shumë Abarth.
I fuqishëm edhe kur bëhet fjalë për teknologjinë. Brendësia e re jep një ndjenjë garash: me pultin e ri në Alcantara dhe butonin e ingranazheve në karbon.
Butoni i ndërrimit të karbonit për transmetim manual me 5 shpejtësi: ju keni kontroll të plotë të të gjitha 5500 rpm të tij me 180 kf (132kW).
Modelet e gamës së re Abarth MY21 ofrojnë një mënyrë drejtimi sportiv, me karakterin e duhur falë Butonit të ri Scorpion që rrit performancën dhe rregullon përvojën e vozitjes në një konfigurim më sportiv.
E fuqishme edhe për nga teknologjia. Lidhni smartphone-in tuaj me Apple CarPlay dhe Android Auto dhe lëreni të fillojë argëtimi. Falë New Uconnect ™ 7 ”HD, ju duhet vetëm një gisht për të zgjedhur kolonën zanore perfekte, për të thirrur kontaktet tuaja, për të menaxhuar hartat dhe për ta bërë çdo udhëtim tuaj edhe më të paharrueshëm. Njihuni me Abarth 595 Competizione në një kombinim të shkëlqyeshëm me dy ngjyra Hyper Green Nero.
Abarth 595 Competizione, tingëllon shumë mirë!
Për ofertat tona më të mira na kontaktoni në: Delfin Auto SH.P.K 038 600 755/049 196 902

ME TE REJAT NGA FIAT