FESTIMET VAZHDOJNË ME NJË DHURATË TJETËR PËR FIAT 500 – Fiat Kosovë

LAJMET

Festimet vazhdojnë me një dhuratë tjetër për Fiat 500: I pari i filmit të shkurtër Fiat Adrien Brody mblodhi një milion shikime në më pak se 24 orë

Turin, 5 July 2017

Tipo-1finalist


Ajo sapo është dërguar në YouTube dhe tashmë është një hit. “Shihemi në të ardhmen”, Rasti i parë i Fiat që feston 60 vitet e Fiat 500, ka tejkaluar vetëm një miliard shikime në më pak se njëzet e katër orë dhe mund të shihet duke ndjekur këtë link.

Pas debutimit të jashtëzakonshëm të videove tribute, që u shikua paraprakisht në të gjitha kanalet televizive nga më shumë se 11 milionë shikues në Itali, filmi me Adrien Brody u ul në platformën më të rëndësishme të videove dhe tërhoqi shumë vëmendje.

Aktori i ardhshëm i aktorit nga Nju Jork është aktori Fiat 500 i djeshëm dhe sot në sfondin e Milanos. Qyteti, i cili ka qenë gjithmonë kryeqyteti i bukurisë, modës dhe DIZAJNIt, është i aftë të përcjellë joshjen e përjetshme dhe të tregojë një histori që luan midis të kaluarës dhe të tashmes, e cila madje në fund nuk e zgjidh dyshimin për atë që është e vërtetë dhe çka është një ëndërr.

Fiat i madh ka qenë gjithmonë shumë më tepër se vetëm një makinë dhe sot ka mijëra admirues edhe në mesin e Millennials dhe netizens në Itali dhe në mbarë botën duke u bërë një ikonë globale më shumë se kurrë.

NB: JU LUTEMI TË JENI INFORMUES SE "SHIHEMI NE TE ARDHMEN " VIDEO DO TË JETË EKSKLUZIVE PËRKATËSE NË KANALET E FCA, SI FCA ËSHTË MBËSHTETJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE DO TË JETË VIZITË NË VENDET E MËPOSHTME VETËM NË: FRANCE, GJERMANI, ITALI, UK, BELGJIKË, HOLANDË, ZVICER, LUXEMBOURG, SPANJA, AUSTRIA, POLONIA DHE PORTUGALIA.

PËRDORUESVE NUK U LEJOHEN TË SHKARKOJN OSE TRANSFEROJN KËTË VIDEO NGA KANALET E PËRMBAJTJES OSE VENDET; LINK SHPËRNDARJA E VIDEOS TË UPLOUDUAR ËSHTË E LEJUAR EKSKLUZIVISHT PËRMES KANALIT TË PARË YOUTUBE.

ME TE REJAT NGA FIAT