FIAT 500: DHJETË DITË FEST PËR NJË UDHËTIM GJASHTËDHJETË VJET NË PRODHIM – Fiat Kosovë

LAJMET

Fiat 500: Dhjetë ditë fest për një udhëtim gjashtëdhjetë vjet në prodhim

Turin, 14 Korrik 2017

hp_nuova500


500-shi, një ikonë që tejkalon botën e automobilave. Objekti i dëshirës dhe i dashamirësisë së shumë entuziastëve. Krenaria italiane që është bërë universale dhe që sapo ka mbaruar dhjetë ditë festash për ditëlindjen e saj të gjashtëdhjetë.

Udhëtimi i Fiat 500 ka qenë 60 vjet në përfundim. Udhëtimi i "makinës së madhe të vogël" të paefektshme ka çuar nga tavolina e Dante Giacosa tek portat e fabrikës së Mirafiorit, nga rrugët e gjata të Torinos në MoMA në Nju Jork, pas kryqëzimit të të gjithë Evropës. Katër milion njësi të modelit origjinal dhe dy milionë të modelit aktual janë shitur: Një sukses i padiskutueshëm global. I Shitur në më shumë se 100 vende të botës, Është kreu i tregut të tetë, renditet në tre të parët në gjashtë më shumë; Dhe 80% janë shitur jashtë Italisë.

Korrik ka qenë një muaj festash, Me dorëzimin e Fiat 500-t të dy miliontë (Ndiqni këtë link për historinë e saj) Dhe dy edicionet speciale të dedikuara për ditëlindjen e saj të veçantë. Së pari, 500-60 esimo, prezantuar në Gjenevë, dhe pastaj 500 vjetorin, të dyja të cilat në mënyrë të zgjuar përzierje 60s dhunti me teknologji moderne për të fituar mbi Millennials.

Sekreti i jetëgjatësisë së 500-t ka qenë gjithmonë në aftësinë e tij për të shkuar përtej dimensionit të vet dhe të bëhet diçka tjetër, duke mbetur besnik vetvetes. Më shumë se vetëm një makinë e thjeshtë, Është një objekt me një kult të mirëfilltë, i cili ka intriguar, ngacmuar dhe ndikuar në kontekstet më të ndryshme në të gjithë globin. Në korrik 4, 500 u bashkua me koleksionin e përhershëm të MoMA dhe luajti gjithashtu në filmin e parë të shkurtër të Fiat. Kjo është një makinë që nuk është vetëm një makinë: Kjo është një makinë që nuk është vetëm një makinë. ‘Shihemi në të ardhmen ', ne tribute video ku luan Adrien Brody Arritën në 11 milionë shikime në ueb. Audienca u kap nga 500 trashëgimia dhe 500 vjetorin, Duke shfaqur në fushatën tjetër të aktorit fituese të Oskarit, i cili u bë ikona e një historie dashuri të përjetshme. Ndiqni këtë( link ) për ta parë atë.

Portreti i Fiat-t gjithashtu ka frymëzuar moden. MARKË sportive luksoze Hydrogen është duke festuar gjashtëdhjetë vitet e 500-tës me një xhup të kufizuar edicioni, nga të cilat 1957 janë bërë për të bërë homazhe për vitin e lindjes së makinës. Xhupi "500byHydrogen" është një veshje "përgjithmonë e re" e përsosur për shumë raste dhe përcakton personalitetin e veshësit në një shikim.

Gëzuar ditëlindjen, Fiat 500, dhe të keni një udhëtim të sigurt. Urime për 60 vitet e para dhe për urimet më të mira teksa vazhdoni të udhëtoni në rrugët e botës. Historia do të vazhdojë, në sajë të angazhimit të Mbledhësit dhe anëtarët e klubit, Krenarinë e punëtorëve të Fiat dhe vulën e re që sapo i është kushtuar asaj - një dhuratë simbolike, një vepër e vogël e artit dhe një homazh i rezervuar vetëm për ikonat më të dashura dhe të njohura të cilat përmbledhin personalitetin e makinës. Popullore dhe demokratike, por gjithashtu e sofistikuar dhe e afruar metaforë e mesazheve që do të dërgohen dhe distanca të mbulohet.

Gëzuar ditëlindjen, 500, Dhe shumë kthime të lumtura për rrugën që keni udhëtuar dhe që ende udhëtoni.

NB: JU LUTEMI TË JENI INFORMUES SE "SHIHEMI NE TE ARDHMEN " VIDEO DO TË JETË EKSKLUZIVE PËRKATËSE NË KANALET E FCA, SI FCA ËSHTË MBËSHTETJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE DO TË JETË VIZITË NË VENDET E MËPOSHTME VETËM NË: FRANCE, GJERMANI, ITALI, UK, BELGJIKË, HOLANDË, ZVICER, LUXEMBOURG, SPANJA, AUSTRIA, POLONIA DHE PORTUGALIA.
PËRDORUESVE NUK U LEJOHEN TË SHKARKOJN OSE TRANSFEROJN KËTË VIDEO NGA KANALET E PËRMBAJTJES OSE VENDET; LINK SHPËRNDARJA E VIDEOS TË UPLOUDUAR ËSHTË E LEJUAR EKSKLUZIVISHT PËRMES KANALIT TË PARË YOUTUBE.

ME TE REJAT NGA FIAT