Panda Cross fiton në kategorinë Crossover në 4X4 Magazine "Fitues 4x4 i Vitit 2019" Në Britani të Madhe

LAJMET

KONKURS PËR PUNË

Tipo-1finalist Për plotësimin e vendit të lirë të punës në pozitën:
Automekanik – 3 pozita
Kandidatët e interesuar duhet t’I plotësojnë këto kushte:
- Të ketë së paku përgatitje të mesme shkollore (preferohet shkolla e mesme per auto mekanik),
- Përvojë e punës së paku 3 vite,
- Njohuri të shkëlqyera të pjeseve mekanike, elektrike dhe njohuri te elektronikës së automjeteve
- Te jete ne gjendje ta diagnostifikoj veturen,
- Te jete ne gjendje ne menyre te pavarur ta riparoj ndruesin manual te shpejtesive,
- Te kete njohuri bazike ne diagnoz kompjuterike
- Te kete njohuri bazike ne gjuhen angleze
Pas aplikimt kandidatet potencijal do të intervistohen dhe do te testohen.
Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën: servis@delfinauto-ks.com deri me datën 31.03.2020, me subjektin “Aplikim per Automekanik”.
Ne CV, duhet te ceken pervoja e punes ne menyr te detajume, gjuhet e hauja dhe referenca e personav qe I njohin aftesit e juja te punes.

ME TE REJAT NGA FIAT