Panda Cross fiton në kategorinë Crossover në 4X4 Magazine "Fitues 4x4 i Vitit 2019" Në Britani të Madhe

LAJMET

COVID-19 NJOFTIM

Tipo-1finalist Të nderuar klientë,
Në përputhje me vendimet e fundit të Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë, ju njoftojmë që nga sot, dita e hënë (04.05.2020), orari i punës në DELFIN AUTO është zgjatur, dhe vijon:
Servisi është i hapur nga e hëna – shtunë prej ora 08:00 deri në ora 17:00.
Salloni është i hapur nga e hëna – shtunë, prej ora 08:00 deri në ora 17:00.
Ne po ju informojmë që objekti DELFIN AUTO është i azhurnuar me gamën e masave parandaluese, aktiviteteve dhe procedurave për mbrojtjen e punonjësve dhe klientëve tanë nga Covid 19.
SERVISI
Shërbimet funksionojnë vetëm me termin.
Mos i vitizoni shërbimet tona pa një termin të paracaktuar.
Rezervoni terminin tuaj në telefon:
038/600-755

ME TE REJAT NGA FIAT