Fiat Panda (RED) maturitet deri në 84 muaj*


Vendosni për Fiat Panda (RED) dhe financohuni deri në 100%, nga Banka Teb

Buzëqeshni! Tani zgjedhja është më e lehtë se kurrë!
Delfin Auto së bashku Banken TEB, sjellin ofertën me të mirë financiare:
– Ofertë speciale
– Interes Preferencial
– Financim deri në 100%
– Maturitet deri në 84 muaj
– Aprovim i shpejtë

Shfrytëzoni ofertën më të mirë në treg dhe plotësoni një nga dëshirat më të rëndësishme.

Oferta vlen për të gjitha makinat ne stok, deri me datën 31.12.2024.