PAKOT

Hidhini një sy dhe zgjidhni pakon që i përshtatet më së miri nevojave tuaja! Secila prej tyre është projektuar posaçërisht për ta bërë Fiat 500X SUV tuaj të ri edhe më unik! 

 


PAKOJA  STYLE

Nëse ju pëlqen stili, kjo pako është perfekte për ju. Zbuloni se si mund të theksoni pamjen e Fiat Panda suaj.

Shinat e kuqe të çatisë
Mbulesa anësore të zeza
Pasqyrat e jashtme në ngjyrën e trupit
Xhamat e errësuar
Dritat e përparme të mjegullës
15‘’ rrota


PAKOJA  TECH

Nëse e doni teknologjinë, merrni parasysh këtë pako. Risia e plotë që kërkoni, në një makinë të vetme, ekskluzivisht për ju. 

Radio 7‘’ DAB me një ekran me prekje
CarPlay / Android Auto 
Kontrollet e timonit
Sensori i dritës dhe shiut
Klimë automatike


PAKOJA COMFORT

Nëse dëshironi rehati dhe stil, kjo është pakoja perfekte për ju! Ne kemi zgjedhur të gjitha përmbajtjet që do t’ju ofrojnë një udhëtim të rehatshëm dhe një dizajn të njohur të makinës suaj Fiat Panda.

5 vende + mbështetëse e tretë e kokës në ulëset e pasme  
Rregullimi i lartësisë së ulëses së shoferit  
Ulëset e pasme të palosshme
Pasqyra e jashtme elektrike me ngrohje
Sensorët e parkimit të pasëm
Nuk disponohet me versionin LPG.

PANDA CROSS

Udhëtoni nëpër qytet në stilin e një ikone. Cross është versioni më ekskluziv dhe më i plotë i Panda. Ky është versioni më i mirë i gamës që kombinon komoditetin maksimal me teknologjinë, duke nxjerrë në pah stilin e nënshkrimit të Panda. Nëse jeni duke kërkuar për një klasik, me siguri do ta gjeni në Panda Cross.

FAMILJA ËSHTË FRYMËZIMI JONË

RED) dhe Fiat: një bashkëpunim unik i krijuar për të adresuar urgjencat shëndetësore si pandemitë, ku blerja e një makine nga familja (Panda)RED e bën këtë seri më etiken dhe më të veçantën. (RED) është një organizatë që mbështet veprimet emergjente gjatë ngjarjeve globale shëndetësore, të tilla si SIDA dhe COVID: sa herë që blihet një produkt (RED), aktivizohet një donacion për fondin global për të mbështetur një sërë shërbimesh si parandalimi, trajtimi. , këshillim, testim, edukim dhe ndihmë për komunitetet që kanë më shumë nevojë. Kjo është arsyeja pse ne iu bashkuam kësaj lëvizjeje me krenari dhe krijuam familjen New (Panda)RED: në mënyrë që çdo klient të ndihet pjesë e këtij gjesti të veçantë*.

 

Fiat, Jeep dhe RAM janë zotuar, nëpërmjet dhe nëpërmjet partneritetit të tyre me (RED), të dhurojnë një minimum prej 4 milionë dollarësh për Fondin Global midis 2021 dhe 2023 për të ndihmuar në luftimin e urgjencave shëndetësore si COVID-19 dhe AIDS. Çdo automjet (FIAT) RED është një produkt (RED) dhe është pjesë e këtij angazhimi.

 

BOTA JUAJ, KUDO QË JU ARRINI

 

INFORMIM DHE ARGËTIM

Sistemi i informacionit argëtues i Panda përfshin një radio me ekran 5″ DAB, akordim AM/FM, plus lidhje USB dhe Bluetooth.

Gjithashtu i disponueshëm si opsion është një radio me ekran me prekje 7” me pasqyrim Apple CarPlay dhe Android Auto në pakon Tech ose si standard në Panda Cross dhe Panda RED.

ULUNI PANDËN TUAJ

Fiat Panda ka një sërë motorësh si: Hybrid 1.0 GSE 70 HP për mbrojtje më të madhe të mjedisit dhe 0.9 TA 85 në Panda Cross.Zgjidhni motorin që ju përshtatet dhe shijoni kohën tuaj me Panda-n tuaj të re.

 

HYBRID
1.0 GSE 70 КС

BENZINË
1.0 GSE 70 E6.4

DIMENSIONET

GJERËSIA (pasqyrat e mbyllura): 1672 mm1662 mm (Versioni i kryqëzuar)

GJERËSIA (pasqyrat e hapura): 1882 mm

GJATËSIA : 3686 mm 
3705 mm  (Cross  Version)

LARTËSIA : 1551 mm
1614 mm (Cross Version)

BAGAZHI: 225 litra (Hybrid Version)

GJITHMONË KLASIK, GJITHMONË NUMRI 1